Samenwerking

In Nederland heeft de Stichting Good Goan verschillende goede contacten met stichtingen met soortgelijke doelstellingen. Zo is er bijvoorbeeld intensief contact met stichting Kinderhulp Ghana. Door onderwijs, waterputten en zorg geeft stichting Kinderhulp Ghana kinderen in het dorpje Nsoatre een toekomst. Met de hulp van onder andere ondernemers en donateurs in Nederland, zetten we het bijzonder gedreven Ghanese team in zijn kracht. Zo komt een hoopvolle toekomst ineens dichtbij.

Daarnaast ondersteunt Good Goan specifieke projecten voor Stichting De Sterkerij in Rijssen. De Sterkerij heeft als specifiek doel om personen – die als gevolg van een verstandelijke, lichamelijke en/of zintuiglijke beperking of door een psychische aandoening (GGZ) moeilijk een plaats in het arbeidsproces verwerken – op vernieuwende wijze aan een waardige en zinvolle deelname aan het maatschappelijke arbeidsproces te helpen.

Wanneer er de komende periode mogelijkheid is om middels een samenwerking of samengaan de doelstelling van de Stichting Good Goan te realiseren, is daar ruimte voor.